Obejrzyj na żywo letnie przesilenie w Stonehenge

274347-yYDal.jpg

KIEDY BĘDZIE TRANSMISJA NA ŻYWO? 🔴

Będziemy nadawać zachód słońca w sobotę 20 czerwca, a wschód słońca w niedzielę 21 czerwca. Zachód słońca jest o 21:26 BST (20:26 GMT), a wschód słońca o 04:52 BST (03:52 GMT). Będziemy działać przez co najmniej 30 minut wcześniej i wkrótce ogłosimy nasz pełny harmonogram.

JAK OGLĄDAĆ? 📺

Upewnij się, że śledzisz naszą stronę na Facebooku, aby otrzymać powiadomienie, gdy uruchomimy. Możesz także kliknąć „Uzyskaj przypomnienie” we wpisach, które wcześniej udostępnimy na tym wydarzeniu, aby mieć pewność, że dołączysz do nas w odpowiednim czasie.

CZY MOGĘ OBEJRZYĆ POZA UK? 🌍

Tak! Nie musisz być w Wielkiej Brytanii, aby cieszyć się tegorocznym przesileniem letnim. Dzięki naszej transmisji na żywo możesz oglądać z dowolnego miejsca na świecie.

CZY BĘDĘ MÓGŁ ZOBACZYĆ PÓŹNIEJ TRANSMISJĘ? 🔁

Będziemy zapisywać nasze transmisje na żywo jako filmy na naszej stronie na Facebooku, abyś mógł obejrzeć je ponownie lub później.

—–

Przesilenie letnie to jedna z rzadkich okazji, podczas których odwiedzający ten słynny kamienny krąg w hrabstwie Wiltshire w Anglii mogą bezpośrednio podejść do głazów. Prehistoryczny kamienny monument odwiedzać można przez cały rok, ale tylko podczas letniego i zimowego przesilenia można spacerować pomiędzy gigantycznymi blokami z kamienia i dotykać ich. Zwykle na żywo zjawisko ogląda ok. 10 tysięcy ludzi. W tym roku ze względu na koronawirusa nie będzie to jednak możliwe.


LINK DO PROMOCJI

Udostępnij na:

Skomentuj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.